Ohlédnutí za prvním ročníkem

17.08.2014 21:32

Máme za sebou první ročník závodu horských kol Rybnický mazec. Díky vydatné přeháňce v pátek večer se trať proměnila v blátivou, kde sjezdy byly nebezpečné, místní jíl pokrytý vrstvou jehličí a k tomu mokré kořeny stromů dokonale podtrhly název závodu. Přesto všechno jel vítěz průměrem přes 20km/h. Trať jsme udělali náročnou, ale doufám, že jezditelnou, kde jsme se snažili vystřídat technické pasáže s rychlými zpevněnými cestami, aby si mohli závodníci odpočinout a občerstvit se. Pokud máte připomínky k náročnosti, ke značení atd. určitě se nám ozvěte na e-mail, ať si můžeme vzít ponaučení, a připravit další ročník lepší. Za organizátory vím, že ne vše se nám povedlo, víme o chybách v organizaci i zázemí vás závodníků, to vše se budeme snažit odstranit k Vaší spokojenosti.

Je také na místě poděkovat Vám závodníkům za Vaše chování, kde po trati nebyly žádné odpadky.

Chtěl bych poděkovat našim partnerům za hodnotné ceny pro vítěze, a také všem dobrovolníkům, kteří přispěli k tomu, že první ročník byl takový, jaký byl.

Vítězové jsou známi, my máme za sebou první větší zkušenost s pořádáním závodů, tak doufám, že nás úplně nezavrhnete, vždyť druhý ročník je už za rok.

Za organizátory předseda klubu Prestige a tvůrce tratě  Roman Vejda